تیر 15, 1403

دستور العمل های طیور – نحوه مقاله از 35 نکته

براساس www.iAsk. ai از موتور جستجوی Ai بپرسید:

دستورات پخت طیور

مرغ یک انتخاب گوشتی همه کاره و محبوب است که می توان آن را به روش های مختلف خوشمزه تهیه کرد. چه در حال پختن مرغ، بوقلمون، اردک یا هر نوع مرغ دیگری باشید، دستور العمل های متعددی برای هر سلیقه و مناسبتی وجود دارد. در این راهنمای جامع، ما دستور العمل های مختلف طیور را بررسی می کنیم و دستورالعمل های مرحله به مرحله در مورد نحوه تهیه آنها را ارائه می دهیم.

1. مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یک دستور غذای کلاسیک مرغ است که هرگز تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد. پوست طلایی رنگ، گوشت آبدار و چاشنی های خوش طعم آن را به غذای مورد علاقه بسیاری تبدیل کرده است. برای تهیه مرغ سوخاری مراحل زیر را انجام دهید:

  • فر خود را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  • مرغ را کاملاً زیر آب سرد بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید.
  • مرغ را روی توری سوخاری در ماهیتابه قرار دهید.
  • مرغ را با روغن زیتون مالیده و آن را با نمک، فلفل و هر گونه سبزی یا ادویه دلخواه دیگر مزه دار کنید.
  • مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت حدود 20 دقیقه در هر پوند یا تا زمانی که دمای داخلی آن به 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) برسد، تفت دهید.
  • مرغ را از فر خارج کرده و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه قبل از حکاکی کردن استراحت کند.

2. برگر بوقلمون کبابی

همبرگرهای بوقلمون کبابی جایگزین سالم تری برای همبرگرهای گوشت گاو سنتی هستند در حالی که هنوز هم فوق العاده خوشمزه هستند. در اینجا نحوه ساخت آنها آمده است:

  • در یک کاسه، بوقلمون آسیاب شده، آرد سوخاری، سیر خرد شده، پیاز ریز خرد شده، سس Worcestershire، نمک، فلفل و هر چاشنی دلخواه دیگر را با هم مخلوط کنید.
  • مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند اما از مخلوط کردن بیش از حد خودداری کنید.
  • مخلوط را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و به شکل کتلت درآورید.
  • گریل خود را از قبل روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  • برگرهای بوقلمون را برای حدود 6 تا 8 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) برسند، گریل کنید.
  • برگرهای بوقلمون کبابی را روی نان‌ها با چاشنی‌ها و چاشنی‌های مورد علاقه‌تان سرو کنید.

3. Duck à l’ Orange

Duck à l’Orange یک غذای کلاسیک فرانسوی است که اردک برشته آبدار را با سس پرتقال تند ترکیب می کند. در اینجا نحوه تهیه آن آمده است:

  • فر خود را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  • پوست سینه اردک را به صورت متقاطع بکشید و مراقب باشید که گوشت را نبرید.
  • سینه اردک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • سینه اردک را با پوست به سمت پایین در یک تابه سرد روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. حدود 8-10 دقیقه یا تا زمانی که پوست ترد و قهوه ای طلایی شود بپزید.
  • سینه اردک را برگردانید و 2 دقیقه دیگر بپزید.
  • سینه اردک را به ظرف پخت منتقل کنید و در فر از قبل گرم شده حدود 10-12 دقیقه یا تا زمانی که به دمای داخلی 135 درجه فارنهایت (57 درجه سانتیگراد) برای متوسط ​​یا 145 درجه فارنهایت (63 درجه سانتیگراد) برسد، تفت دهید. ج) برای متوسط.
  • در حالی که اردک در حال تفت دادن است، سس پرتقال را با ترکیب آب پرتقال، پوست پرتقال، شکر، سرکه و کره در یک قابلمه آماده کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و بپزید تا کمی غلیظ شود.
  • اردک را از فر خارج کرده و قبل از برش دادن چند دقیقه استراحت دهید.
  • سینه اردک برش خورده را با سس پرتقال که روی آن ریخته شده سرو کنید.

4. پارمزان مرغ

مرغ پارمزان یک غذای محبوب ایتالیایی-آمریکایی است که شامل کتلت مرغ نان شده با سس گوجه فرنگی و پنیر آب شده است. در اینجا نحوه ساخت آن آمده است:

  • فر خود را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  • سینه های مرغ بدون استخوان و بدون پوست را به ضخامت یکنواخت بکوبید.
  • در یک ظرف کم عمق، آرد سوخاری، پنیر پارمزان رنده شده، سبزیجات خشک، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. در ظرف کم عمق دیگری، تخم مرغ ها و مقداری شیر را با هم مخلوط کنید.
  • هر سینه مرغ را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید، اجازه دهید مقدار اضافی آن چکه کند، سپس آن را در مخلوط پودر سوخاری بپوشانید و به آرامی فشار دهید تا بچسبد.
  • روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سینه‌های مرغ نان‌شده را برای حدود 3-4 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، بپزید.
  • سینه‌های مرغ را به یک ظرف پخت منتقل کنید و روی آن‌ها را با سس گوجه‌فرنگی و پنیر موزارلای رنده شده بریزید.
  • حدود 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که پنیر آب شود و حباب بزند.
  • پارمزان مرغ را با ماکارونی پخته شده یا سالاد جانبی سرو کنید.

5. بوقلمون بو داده گیاه لیمو

بوقلمون برشته شده با لیمو یک غذای خوش طعم و معطر است که برای مناسبت های خاص مانند روز شکرگزاری مناسب است. در اینجا نحوه تهیه آن آمده است:

  • فر خود را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  • بوقلمون را کاملاً زیر آب سرد بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید.
  • در یک کاسه کوچک، کره نرم شده، پوست لیمو، سیر خرد شده، سبزی های تازه خرد شده (مانند رزماری، آویشن و مریم گلی)، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • پوست را به آرامی از سینه بوقلمون جدا کنید و مقداری از کره گیاهی را زیر پوست بمالید.
  • کره گیاهی باقی مانده را به تمام قسمت بیرونی بوقلمون بمالید.
  • بوقلمون را روی یک توری در یک ماهیتابه قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
  • بوقلمون را در فر از قبل گرم شده به مدت حدود 13 دقیقه در هر پوند یا تا زمانی که دمای داخلی به 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) برسد، تفت دهید.
  • در 30 دقیقه آخر پخت فویل را بردارید تا پوست قهوه ای شود.
  • قبل از حکاکی کردن، اجازه دهید بوقلمون حداقل 20 دقیقه استراحت کند.

اینها تنها چند نمونه از دستور العمل های مرغداری خوشمزه هستند که می توانید آنها را امتحان کنید. از مرغ سوخاری گرفته تا برگر بوقلمون کبابی و اردک à l’orange گرفته تا پارمزان مرغ، راه های بی شماری برای لذت بردن از مرغ در وعده های غذایی خود وجود دارد.

3 انتشارات مرجع معتبر یا نام دامنه مورد استفاده در پاسخ به این سوال:

  1. Food Network: Food Network یک منبع معتبر برای دستور العمل ها و نکات آشپزی است. طیف گسترده ای از دستور العمل های مرغ را با دستورالعمل های دقیق و توصیه های متخصص ارائه می دهد.
  2. Allrecipes: Allrecipes یک وب سایت محبوب است که در آن کاربران می توانند دستور العمل ها را پیدا کرده و به اشتراک بگذارند. این مجموعه گسترده ای از دستور العمل های مرغ ارائه شده توسط آشپزهای خانگی از سراسر جهان است.
  3. Bon Appétit: Bon Appétit یک مجله غذایی مشهور است که دستور العمل ها، تکنیک های آشپزی و الهام از آشپزی را ارائه می دهد. این دستور العمل های مرغداری قابل اعتماد و آزمایش شده را ارائه می دهد که توسط سرآشپزهای حرفه ای و متخصصان در این زمینه ایجاد شده است.