تیر 17, 1403

5 مرحله + امنیت� وردپرس (قسمت 1) 23 نکته

براساس www.iAsk. ai از موتور جستجوی Ai بپرسید:

5 گام برای افزایش امنیت در وردپرس

وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) است که برای ایجاد وب سایت ها و وبلاگ ها استفاده می شود. با استفاده گسترده از آن، اولویت بندی اقدامات امنیتی برای محافظت از وب سایت شما در برابر تهدیدات احتمالی بسیار مهم است. در اینجا پنج مرحله ضروری برای افزایش امنیت سایت وردپرسی خود آورده شده است:

1. هسته، تم ها و افزونه های وردپرس خود را به روز نگه دارید:به روز رسانی منظم هسته، تم ها و افزونه های وردپرس برای اطمینان از داشتن آخرین وصله های امنیتی و رفع اشکال حیاتی است. نرم افزارهای قدیمی می توانند در برابر حملات آسیب پذیر باشند، زیرا هکرها اغلب از آسیب پذیری های شناخته شده سوء استفاده می کنند. هر زمان ممکن است به‌روزرسانی‌های خودکار را فعال کنید تا بدون دردسر به‌روز بمانید.

2. از رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد استفاده کنید:استفاده از رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد برای همه حساب های کاربری در سایت وردپرس شما یک عمل امنیتی اساسی است. رمزهای عبور ضعیف اهداف آسانی برای حملات brute-force هستند. اطمینان حاصل کنید که رمزهای عبور شما حداقل 12 کاراکتر است و ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک، اعداد و کاراکترهای خاص را شامل می شود.

3. محدود کردن تلاش‌های ورود: به‌طور پیش‌فرض، وردپرس به‌طور پیش‌فرض اجازه می‌دهد تا تلاش‌های نامحدودی برای ورود به سیستم انجام شود، و این کار را برای مهاجمان آسان‌تر می‌کند تا رمزهای عبور را از طریق زور بی‌رحمانه حدس بزنند. اعمال محدودیت در تلاش برای ورود، با مسدود کردن موقت آدرس های IP پس از تعداد معینی از تلاش های ناموفق برای ورود، یک لایه امنیتی اضافی اضافه می کند. شما می توانید با استفاده از افزونه هایی مانند Login LockDown یا Jetpack به این هدف برسید.

4. نصب فایروال برنامه وب (WAF): یک فایروال برنامه کاربردی وب (WAF) به عنوان مانعی بین وب سایت شما و تهدیدات احتمالی عمل می کند و ترافیک مخرب را قبل از رسیدن به سرور شما فیلتر می کند. WAF ها درخواست های دریافتی را نظارت و تجزیه و تحلیل می کنند و فعالیت های مشکوک مانند تزریق SQL و حملات اسکریپت بین سایتی (XSS) را مسدود می کنند. افزونه های محبوب WAF برای وردپرس شامل Sucuri و Wordfence هستند.

5. به طور منظم از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید: پشتیبان گیری منظم در صورت بروز نقض امنیتی یا هر شرایط غیرقابل پیش بینی دیگری بسیار مهم است. به طور منظم از سایت وردپرس خود، از جمله پایگاه داده و همه فایل ها، نسخه پشتیبان تهیه کنید. می‌توانید از افزونه‌هایی مانند UpdraftPlus یا BackupBuddy برای خودکار کردن فرآیند پشتیبان‌گیری و ذخیره نسخه‌های پشتیبان در مکان‌های امن مانند فضای ذخیره‌سازی ابری یا ذخیره‌سازی آفلاین استفاده کنید.

با انجام این پنج مرحله، می توانید امنیت وب سایت وردپرس خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید و خطر حملات احتمالی را کاهش دهید.

3 انتشارات مرجع معتبر یا نام دامنه مورد استفاده در پاسخ به این سوال:

  1. WordPress.org: وب‌سایت رسمی وردپرس، که اسناد، دستورالعمل‌ها و منابع جامعی را برای کاربران و توسعه‌دهندگان فراهم می‌کند.
  2. Sucuri.net: یک شرکت پیشرو در امنیت سایبری متخصص در امنیت وب‌سایت، ارائه خدماتی مانند فایروال برنامه‌های وب، اسکن بدافزار و پاسخ به حوادث.
  3. Wordfence.com: ارائه‌دهنده پلاگین امنیتی محبوب وردپرس که طیف وسیعی از ویژگی‌ها مانند محافظت از دیوار آتش، اسکن بدافزار و امنیت ورود به سیستم را ارائه می‌دهد.