تیر 15, 1403

6 مرحله + نحوه متوقف کردن گریه در زمانی که خیلی ناراحت هستید: 15 نکته گام 19

براساس www.iAsk. ai از موتور جستجوی Ai بپرسید:

چگونه وقتی خیلی ناراحت هستید گریه را متوقف کنید: 15 نکته گام 19

مرحله 1: نفس عمیق بکشید

وقتی احساس کردید که شروع به ناراحتی کرده اید، یک نفس عمیق از بینی بکشید و از دهان بیرون بیاورید. این می تواند به آرامش بدن و ذهن شما کمک کند.

مرحله 2: منبع احساسات خود را شناسایی کنید

درک اینکه چرا احساس ناراحتی می‌کنید می‌تواند به شما در رسیدگی به علت اصلی احساساتتان کمک کند. لحظه‌ای در نظر بگیرید که چه چیزی باعث این احساس شما شده است.

مرحله 3: تکنیک های آرامش را تمرین کنید

تکنیک های تمدد اعصاب زیادی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند وقتی احساس ناراحتی می کنید آرام شوید. اینها می تواند شامل تنفس عمیق، آرام سازی پیشرونده عضلانی و تجسم باشد.

مرحله 4: از گفتگوی مثبت با خود استفاده کنید

با خود به شیوه ای مثبت و حمایتی صحبت کنید. به جای تمرکز بر جنبه های منفی موقعیت خود، سعی کنید آن را با دیدی مثبت تر تغییر دهید.

مرحله 5: استراحت کنید

گاهی اوقات استراحت از موقعیت یا فعالیتی که باعث ناراحتی شما می شود می تواند به شما کمک کند آرام شوید. پیاده‌روی کنید، به موسیقی گوش دهید یا در یک فعالیت متفاوت شرکت کنید تا کمی فضا به خود بدهید.

مرحله 6: به دنبال پشتیبانی باشید

با یک دوست قابل اعتماد، یکی از اعضای خانواده یا متخصص سلامت روان در مورد احساس خود صحبت کنید. صحبت کردن از طریق احساسات خود با کسی که به شما اهمیت می دهد می تواند راهی قدرتمند برای آرام شدن و به دست آوردن دیدگاه باشد.

مرحله 7: ذهن آگاهی را تمرین کنید

ذهن آگاهی تمرین حضور در لحظه، بدون قضاوت است. می تواند به شما کمک کند به جای گرفتار شدن در احساسات خود، روی آنچه در حال حاضر اتفاق می افتد تمرکز کنید.

مرحله 8: درگیر فعالیت بدنی شوید

ورزش می تواند به ترشح اندورفین کمک کند، این ماده شیمیایی در مغز شما است که به عنوان مسکن طبیعی و بالابرنده خلق و خو عمل می کند. فعالیت بدنی همچنین می تواند به شما کمک کند توجه خود را متمرکز کرده و شما را از احساسات ناراحت کننده خود دور کند.

مرحله 9: سعی کنید بخندید

خنده می تواند ابزاری قدرتمند برای آرام کردن و بهبود خلق و خوی شما باشد. یک فیلم خنده دار تماشا کنید، یک کتاب طنز بخوانید یا با افرادی که شما را می خندانند وقت بگذرانید.

مرحله 10: از تکنیک های تجسم استفاده کنید

تجسم می تواند با تمرکز حواس خود بر روی صحنه یا فعالیتی آرام و آرامش بخش به شما کمک کند آرام شوید. چشمان خود را ببندید و خود را در مکانی تصور کنید که به شما احساس امنیت و آرامش می دهد.

مرحله 11: سپاسگزاری را تمرین کنید

تمرکز بر چیزهایی که برای آنها سپاسگزار هستید می تواند به تغییر دیدگاه شما و بهبود خلق و خوی شما کمک کند. چند لحظه به چیزهایی در زندگی خود فکر کنید که بابت آنها سپاسگزار هستید.

مرحله 12: آروماتراپی را امتحان کنید

مشخص شده است که برخی رایحه‌ها مانند اسطوخودوس و وانیل اثر آرام بخشی بر بدن و ذهن دارند. سعی کنید از روغن های ضروری یا شمع های معطر برای کمک به آرامش استفاده کنید.

مرحله 13: به اندازه کافی بخوابید

کمبود خواب می تواند ناراحتی عاطفی را تشدید کند. مطمئن شوید که به اندازه کافی استراحت می کنید و در طول روز برای استراحت و شارژ مجدد استراحت می کنید.

مرحله 14: به دنبال کمک حرفه ای باشید

اگر با ناراحتی عاطفی مداوم دست و پنجه نرم می کنید، کمک گرفتن از یک متخصص سلامت روان ممکن است مفید باشد. آنها می توانند ابزارها و استراتژی های بیشتری را برای مدیریت احساسات در اختیار شما قرار دهند.

مرحله 15: مراقبت از خود را تمرین کنید

مراقبت از خود برای مدیریت ناراحتی عاطفی ضروری است. مطمئن شوید که یک رژیم غذایی سالم می خورید، هیدراته می شوید و در فعالیت هایی شرکت می کنید که شادی و رضایت شما را به ارمغان می آورد.

عناوین مرجع معتبر:

  1. «کتاب کار اضطراب و نگرانی» نوشته دیوید آ. کلارک و آرون تی. بک
  2. «راه آگاهانه از طریق افسردگی» اثر مارک ویلیامز، جان تیزدیل، زیندل سگال و جان کابات زین
  3. «مدیر باهوش عاطفی» اثر دیوید آر. کاروسو و پیتر سالوی

این منابع یک رویکرد جامع و مبتنی بر شواهد برای مدیریت ناراحتی عاطفی، از جمله استراتژی‌ها و تکنیک‌های عملی برای آرام کردن و بهبود خلق و خوی شما ارائه می‌دهند.